Autor: Kaubandus.ee • 21. august 2020

Väikearendaja nõuab Rimilt ärikiusu eest kohtus veerand miljonit

Veskimöldre elamurajooni väikest lähikaupluste keskust arendanud VM Keskus OÜ oli Rimi kinnisvaraettevõtte kiuslikkuse tõttu sunnitud projektist loobuma ja nõuab nüüd kohtu kaudu 250 000 eurot kahjutasu järjepideva ärikiusu eest. Kodukeskuse hoone on juba kolmveerand aastat valmis, kuid siiani avamata ja piirkonna elanikud kodu lähedal poodelda ei saa.
Veskimöldre kodukeskus
Foto: Andres Putting

“See oli Rimi kättemaks selle eest, et me keeldusime neile poolmuidu poepinda üürimast ja eelistasime parema pakkumise teinud konkurenti,” selgitab VM Keskuse juhatuse liige Veljo Kuusk nördinult ning lisas, et Rimi üürihuvi jutt muutus mingil hetkel ka väidetavaks ostusooviks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070