Autor: Kaubandus.ee • 21. august 2020
Ainult tellijatele

Väikearendaja nõuab Rimilt ärikiusu eest kohtus veerand miljonit

Veskimöldre elamurajooni väikest lähikaupluste keskust arendanud VM Keskus OÜ oli Rimi kinnisvaraettevõtte kiuslikkuse tõttu sunnitud projektist loobuma ja nõuab nüüd kohtu kaudu 250 000 eurot kahjutasu järjepideva ärikiusu eest. Kodukeskuse hoone on juba kolmveerand aastat valmis, kuid siiani avamata ja piirkonna elanikud kodu lähedal poodelda ei saa.

Veskimöldre kodukeskus
Autor: Andres Putting

“See oli Rimi kättemaks selle eest, et me keeldusime neile poolmuidu poepinda üürimast ja eelistasime parema pakkumise teinud konkurenti,” selgitab VM Keskuse juhatuse liige Veljo Kuusk nördinult ning lisas, et Rimi üürihuvi jutt muutus mingil hetkel ka väidetavaks ostusooviks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354