Autor: Kaubandus.ee • 10. september 2020

Apollo avab uue raamatupoe

Raamatukauplus Apollo on alates detsembrikuust esindatud nüüd ka Rocca al Mare kaubanduskeskuses. Uue poe avamise järgselt on Apollo poode Eestis kokku juba 17.

„Meil on väga hea meel, et saame olla inimestele lähemal. Rocca al Mare Keskus on nii tallinlaste kui kaugema rahva jaoks väga külastatud ja armastatud kaubanduskeskus,“ teatas Apollo Kaupluste tegevjuht Eha Pank. „Meie uue kaupluse ligi 650 m² müügipinnal on lai valik ilu-, laste- ja teatmekirjandust igas vanuses ja huvidega raamatusõbrale. Müügil saavad olema ka menukamad lauamängud, mänguasjad, DVD-d, CD-d, kodumaised kinketooted ning laias valikus kontori- ning koolitarbed.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757