Autor: Eliisa Matsalu • 11. september 2020

Eesti kokteilijookide eksport kasvab mühinal

Kokteilijookide turg kasvab jõudsasti, kuid seda enamasti ekspordi arvelt. Suurtootjate kõrval püüab kokteiliturgu raputada praegu Funderbeamist raha kaasav Punch Drinks.

Hetkel on Eestis jaekettides müüdavatest kokteilijookidest selge turuliider A. le Coq oma Mojito, Cuba Libre, Pina Colada ja Spritziga. A. le Coqi juht Tarmo Noop sõnas, et kuigi turul on näha uusi tulijaid ja pakkumuse kasvu, ei ole tarbijate­ nõudlus pakkumusele veel järele jõudnud. A. le Coqi kokteilijookide müük on püsinud viimastel aastatel stabiilsena.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700