Autor: Kaubandus.ee • 11. september 2020

Jae-ja hulgikaubanduse maksuvõlglaste TOP30

Värskest maksuvõlglaste TOPist leiab mitmeid jae- ja hulgikaubandusega tegelevaid ettevõtteid. Toome lugejatele, kes olid valdkonna suurimad maksuvõlglased.
Kütuse mahutid
Foto: Andres Haabu

Eriolukorra algusest on maksuvõlg tekkinud 345 ettevõttel. Maksuvõlglaste edetabelit koostab maksu- ja tolliamet. Tabelis on ainult ettevõtted, kes võlaga hetkel maksuameti vaatest ei tegele. Tabelis on ettevõtjad 9. septembri seisuga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757