Autor: Priit Pokk • 25. september 2020

Forum Cinemase ja Apollo ühinemisele hakkas kell tiksuma

Margus Linnamäe ja Ivar Vendelini investeerimisfirma UP Invest esitas teisipäeval konkurentsiametile teatise, et soovivad võtta üle kinoketi Forum Cinemas.
Konkurentsiameti heakskiidul omandaks Apolli kino muu hulgas Coca Cola Plaza tegevuse.
Foto: Liis Treimann

Koondumises märgitakse, et Forumi omanik on võtnud vastu põhimõttelise otsuse Baltikumi kinoturgudelt väljuda. UP Invest OÜ soovib suurendada oma turuosa Baltikumis (ennekõike Leedus) ja koondumine annab talle selleks võimaluse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757