Autor: Anu Lill • 1. oktoober 2020

H&M sulgeb sadu poode, tulemused ületasid ootusi

Moehiiglane H&M teatas, et teenis kolmandas kvartalis enne maksude mahaarvamist 2,26 miljardit Rootsi krooni kasumit, mis ületas analüütikute keskmist 2 miljardi krooni suurust kasumiprognoosi, kirjutab Dagens Industri.
Poode suletakse ja kasum kasvab
Foto: Liis Treimann

„Tänu hinnatud kollektsioonidele ning kiiretele ja jõulistele meetmetele jõudsime kasumisse juba kolmandas kvartalis. Meie töötajad on teinud suuri jõupingutusi kiireks taastumiseks. Kuigi väljakutsed pole kaugeltki möödas, usume, et oleme halvima selja taha jätnud ja näeme häid tingimusi kriisist tugevamaks väljumiseks," kirjutas H&Mi tegevjuht Helena Helmersson raportis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070