Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 8. oktoober 2020

Hulgikaubanduse TOPi võitja Replace: eriolukord on meie tegevusele positiivselt mõjunud

Hulgikaubanduse TOPi võitjaks kerkis mullune kolmas, Põhja-Euroopa suurim elektroonikaseadmete taaskasutuse täisteenuse pakkuja Replace OÜ. Teise koha sai teravilja ja õliseemnetega kauplev Viking Trading OÜ ning kolmas oli paberi vahetoodete hulgimüüja Baltliner OÜ.
Replace sisseostujuht Urvo Männama

2019. aasta oli Replace’i jaoks sarnaselt eelnenud aastale järjekordselt väga kiire kasvuaasta kõikides põhinäitajates: käivet kasvatati 86, kasumit 63 ja töötajate arvu 47%. Mahtude kasv oli peamiselt tingitud ühinemisest Rework OÜga, hankekanalite mahtude suurenemisest ning kauba lisandväärtuse loomise kasvust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700