Autor: Gerli Ramler • 8. oktoober 2020
Ainult tellijatele

Hulgikaubanduse TOPi võitja Replace: eriolukord on meie tegevusele positiivselt mõjunud

Hulgikaubanduse TOPi võitjaks kerkis mullune kolmas, Põhja-Euroopa suurim elektroonikaseadmete taaskasutuse täisteenuse pakkuja Replace OÜ. Teise koha sai teravilja ja õliseemnetega kauplev Viking Trading OÜ ning kolmas oli paberi vahetoodete hulgimüüja Baltliner OÜ.

Replace sisseostujuht Urvo Männama

2019. aasta oli Replace’i jaoks sarnaselt eelnenud aastale järjekordselt väga kiire kasvuaasta kõikides põhinäitajates: käivet kasvatati 86, kasumit 63 ja töötajate arvu 47%. Mahtude kasv oli peamiselt tingitud ühinemisest Rework OÜga, hankekanalite mahtude suurenemisest ning kauba lisandväärtuse loomise kasvust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354