Autor: Kaubandus.ee • 9. oktoober 2020

Rimi ostudirektor: taimsed tooted on jaekettidele hea ärivõimalus

Põhjamaade toiduinnovatsiooni ja taimetoidu sektori konverents Food Innovation Summiti esinejad leidsid, et taimetoit pole enam kaugeltki nišiteema ja et taimsetesse toodetesse investeerimine on hea ärivõimalus.
Rimi ostudirektor Maris Rannus

Osalejad olid ühel meelel, et taimseid tooteid ei tasu turundada mitte taimetoitlastele, vaid kõikidele elanikkonna segmentidele. Rimi ostudirektor Maris Rannus tõdes, et juba praegu on peamised taimsete toodete tarbijad fleksitaarlased ehk lihavähendajad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700