Autor: Kaubandus.ee • 16. oktoober 2020
Ainult tellijatele

Baltika jätkab ühe naisterõivaste brändiga

Baltika pühendub edaspidi enda tegevuse vaid ühe naisterõivaste brändi arendamisele. Baltika Groupi juhatuse liikme Flavio Perini sõnul saab see bränd olema kindlasti nooruslikum, naiselikum ja stiilsem.

Flavio Perin

„Täna avalikustatud 3. kvartali ja 9 kuu majandustulemused kinnitavad, et AS Baltika otsustav restruktureerimine on avaldanud ettevõtte tulemustele positiivset mõju," kommenteeris tulemusi Perini. Ta rääkis, et nende esmane ja kõige olulisem ülesanne järgmise pooleteise kuni kahe aasta jooksul on luua finantsiliselt stabiilne ja kasumlik ärimudel. "Tänu ulatuslikule ja laiapõhjalisele kulude kokkuhoiule viimastel kuudel on head väljavaated, et me oma peamist eesmärki täidame juba sel aastal," sõnas ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354