Autor: Kaubandus.ee • 16. oktoober 2020

Baltika jätkab ühe naisterõivaste brändiga

Baltika pühendub edaspidi enda tegevuse vaid ühe naisterõivaste brändi arendamisele. Baltika Groupi juhatuse liikme Flavio Perini sõnul saab see bränd olema kindlasti nooruslikum, naiselikum ja stiilsem.
Flavio Perin

„Täna avalikustatud 3. kvartali ja 9 kuu majandustulemused kinnitavad, et AS Baltika otsustav restruktureerimine on avaldanud ettevõtte tulemustele positiivset mõju," kommenteeris tulemusi Perini. Ta rääkis, et nende esmane ja kõige olulisem ülesanne järgmise pooleteise kuni kahe aasta jooksul on luua finantsiliselt stabiilne ja kasumlik ärimudel. "Tänu ulatuslikule ja laiapõhjalisele kulude kokkuhoiule viimastel kuudel on head väljavaated, et me oma peamist eesmärki täidame juba sel aastal," sõnas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700