Autor: Marge Ugezene • 27. oktoober 2020

Elke Grupi eksjuht hakkas tegelema hobiäriga

Toyota ja Lexuse müüja Elke Grupi tegevjuht Veiko Karu pani keset koroonakriisi ameti maha ja liikus ajutiselt uude ärisse. Autoturul tegutseva konkurendi hinnangul on aga võitlus iga auto ja kliendi pärast läinud esimest korda ääretult teravaks.
Eestis ja Leedus tegutseva Elke Grupi eksjuht Veiko Karu keskendub hobiärile, kuni uue töö leiab.
Foto: Andras Kralla

Elke Grupi käive kasvas Karu juhtimisel viie aastaga 1,4 korda. „Autosektor on väga põnev, aga maailm ei saa koosneda ainult sellest,“ ütles Karu, kes tundis esimest korda 23 aasta jooksul, et talle aitab sellest tööst, mille lõpp jäi nüüd koroonakriisi ajale. „Siin ei aita allahindluskampaaniad ega midagi muud, kui inimestel enesekindlust pole – ei osta nad kinnisvara ega autot. Kui tarbijal ei ole enam turvatunnet, siis selle vastu ei saa.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700