Autorid: Aivar Hundimägi, Maarit Eerme • 3. november 2020

Nopri talu peremees: jaeketti saamine on väiketootja suurim väljakutse

Maaeluministeerium on saanud valmis eelnõu, mis jõustudes hakkab reguleerima kaupmeeste ja tootjate vahelisi suhteid. Millised need suhted on tootja poolelt vaadates, uuriti Äripäeva Raadio hommikuprogrammis Nopri talu peremehelt Tiit Niilolt.
Tiit Niilo
Foto: Raul Mee

Küsimusele kui lihtne on väiketootjal oma tooteid kaubakettidesse saada, vastas Niilo, et nende talul on 24-aastane ajalugu pereettevõttena piimatooteid toota ja sellesse teemasse on parasjagu panustatud, et olla esindatud kaupluste sortimendis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757