Autor: Kristo Krumm, koolitaja • 10. november 2020

Kuidas turundus varjatud võtteid kasutades meie ostukäitumist ja bränditeadlikkust mõjutab?

Ütled turundus – mõtled reklaam. Nii on see meie tavapärase mõtteviisi harjumuslik arusaam. Me oleme harjunud, et turundus meie ümber, see on tele-ja raadioreklaamid, plakatid ja posterid tänavatel ning majaseintel, voldikud ja reklaamlehed, mis meie postkastidesse jõuavad, bännerid ja videod internetis ning sotsiaalmeedias.
Foto: Pixabay.com

Kuid see on kogu turunduse veelpealne osa. Suurem osa jääb esmapilgul ja teadliku vaatamisoskuse puudusel meie eest varjatuks. On ammu teada fakt, et inimese käitumist juhib alateadvus, kõik see, mis meie mällu on salvestunud, ei ole meil igapäevaselt meeles, ehk siis meie aju ei suuda kogu aeg ja kõike infot meeles pidada, arvesse võtta, kalkuleerida ja otsustada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700