Autor: Maarit Eerme • 10. november 2020

Toidutööstused tahaksid selget leppetrahvide arvestust

Toidutööstuse liidu juht Sirje Potisepp kommenteeris Äripäeva Raadio hommikuprogrammis maaeluministeeriumi plaanitavat seadusemuutust, mis muudab osad kaubandustavad keelatuks. Tööstused sooviksid leppetrahvide puhul, et need oleksid seotud näiteks käibega.
Toiduliidu juht Sirje Potisepp
Foto: Liis Treimann

Potisepa sõnul ei ole see teema olnud kunagi must-valge. „Peame aru saama, et meil on erineva ärikultuuriga kaubanduskette ja ka ettevõtteid. Toidutootjatele on jaeketid suureks väljundiks nende toodete müügiks,“ selgitas Potisepp. Ta lisas, et see ei ole ainult toidusektori probleem, vaid see mõjutab ka tööstuskaupade sektorit.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757