Autor: Kaubandus.ee • 18. november 2020

Tudengid müüsid Inglismaal raamatuid isegi edukamalt kui USA-s

Sellel aastal ei saanud viiruse tõttu paljud tudengitest müügiinimesed USA-sse raamatuid müüma suunduda, aga lahendusena leiti võimalus sõita hoopis Inglismaale. Kuidas inglased erinevad ameeriklastest, mil viisil tuli müügistrateegiat muuta ja kuidas külatänaval sai trehvata ka Jeremy Clarksoni, räägib varasemalt kaheksa suve USA-s raamatuid müünud Southwestern Advantage müügimees Hardo Hansar.

Kui eelmisel suvel käis Eestist USA-s hariduslikke raamatuid müümas tervelt 374 tudengit Eestist, siis sellel suvel olid USA piirid enamikule tudengitele kinni. USA-sse ja Kanadasse õnnestus sõita vaid 25-l tudengil, kes said oma viisa kätte enne piirangute kehtestamist. 127 tudengit suundus müügitööd tegema esmakordselt hoopis Inglismaale.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757