Autor: Tõnu Väät • 23. november 2020

(E-)kaubanduse käibed ja tulevik

E-kaubandus jätkab kasvamist ning lisaks tervisekriisile mõjutab e-kaubandust märkimisväärselt aina kasvav keskkonnateadlikkus.
2019. aastal tegi kolm neljast internetikasutajast Eestis vähemalt ühe e-ostu
Foto: Andras Kralla

Kolmas kvartal oli e-kaubanduses üllatavalt stabiilne. Augustis liikus Eesti pakiautomaatidesse 736 500 pakki, mida oli 51% rohkem kui aasta tagasi. Septembris liikus pakiautomaatide kaudu aga 856 000 pakki, mis on 67% rohkem. Sama suurusjärku pakkide kasvuga kolmandas kvartalis kinnitab ka Maksekeskuse käibekasv, mis oli vastavalt augustis 60% ja 53% septembris.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700