Autor: Maarit Eerme • 27. november 2020

Kuidas on tanklakettide sortiment muutunud?

Eesti kolme suurima tanklaketi esindajad räägivad, kuidas nad tanklaketi sortimenti koostavad, mis on klientide jaoks oluline ning mis on kõige populaarsemad tooted.
Circle K kaubandusdirektor rõhutas, et tootevaliku juures on oluline, et tooted peavad olema kiiresti kättesaadavad ning lihtsalt tarbitavad
Foto: Alina Birjuk

Alexela kaubandusjuht Tiiu Valk ütles, et tanklatoidu sünonüüm on kliendi jaoks küll hot dog, aga maitse eelistused on viimase viie aastaga toonud menüüsse hommikusöögipakkumised, lisaks kõhutäiteks nii tervislikud toidud, vahepalad kui sugemed maailmaköökidest. Trend näitab tema sõnul, et inimene otsib maitseelamust ka tanklatoidu menüüst.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757