Autor: Maarit Eerme • 3. detsember 2020

Omniva prognoosib Hiina kraami tellimise suurt kukkumist

Omniva juhatuse liige Andre Veskimeistri sõnul on nad prognoosinud, et järgmisel aastal kolmandatest riikidest saabuvate pakkide maht kukub 50%.
Andre Veskimeister
Foto: Raul Mee

„Isegi ees ootav seadusemuudatus ei ole nii oluline, kuna klientide nõudmised on lihtsalt kasvanud. Väga paljud kliendid, kes on ostnud Hiinast kaupa, siis nende kvaliteet, klienditeenindus ja garantii on väga ebaühtlased seega võib minna hästi aga üldjuhul ei lähe,“ ütles Veskimeister. Ta näeb selget trendi, et Eesti inimene on hakanud rohkem hindama mugavust, kvaliteeti ja usaldatavust. „On pöördutud rohkem kohalike ja Euroopa Liidus asuvate kaupmeeste poole. Täna on Euroopa Liidu sisesed mahud märgatavalt kasvanud.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700