Autor: Kaubandus.ee • 17. detsember 2020

Avati esimesed ööpäev läbi toimivad jõulupuude iseteeninduspunktid

Lähipäevil avati Rocca al Mares ja Tallinna külje all Peetris Eesti esimesed jõulupuude iseteeninduspunktid. 24h avatud kuuseplatsidel saab igaüks valida endale sobiva jõulupuu ning selle kontaktivabalt endale koju viia.

Innovaatilised kuuskede iseteeninduspunktid Tallinna loomaaia vastas ning Peetri kooli juures on varustatud kõige vajalikuga, alates juhenditest kuni kuuse pakkimismasinani. Uudse lahenduse loonud Eesti Kuusk juht Reijo Metsaoja sõnul on esimesed emotsioonid uue lahenduse osas on olnud igati positiivsed. “Inimestele pakub ise platsil toimetamine suurt rõõmu - olgu selleks siis ise puu parajaks saagimine või pakkimine.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757