Autorid: Aivar Hundimägi, Maarit Eerme, Marge Ugezene • 18. detsember 2020

Kaubanduse TOP 64 dividendi võtjat. Mida kaks suurettevõtjat välja võetud rahaga teevad?

Kaubandus.ee noppis Äripäeva Dividendide TOP250 välja kaupmehed, kes võtsid kõige enam dividende.
Jüri Käo
Foto: Raul Mee

Suurettevõtja Jüri Käo võttis ettevõttest Gotfried välja ligi 3,2 miljonit eurot. Kuhu ta selle raha investeeris, jättis Käo enda teada. „Raha tuleb panna sinna, millest ise aru saad, või usaldada näiteks fondihaldureid. Investeerimine valdkondadesse, millest pole endal aimu, on täiendava riski võtmine,“ lausus Käo.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700