Autor: Kaubandus.ee • 21. detsember 2020
Ainult tellijatele

Tallinna Kaubamaja Grupi iseteeninduskassad muutusid paberivabaks

Nüüd saab Selverites ning Tallinna ja Tartu Kaubamaja Toidumaailma PartnerEkspress iseteeninduskassades ostelda täiesti paberivabalt. Tänu sellele jääb aasta jooksul kasutamata üle 80 000 rulli tšekipaberit.

Tallinna Kaubamaja Grupp on viimastel aastatel järjest suuremat tähelepanu pööranud jätkusuutlikule arengule. „Liigume samm—sammult arvestades Grupi jätkusuutlikkuse strateegiat. Meie jaoks on oluline luua püsivaid lahendusi, millega kliendid on valmis kaasa tulema,“ sõnab Tallinna Kaubamaja Grupi juhatuse esimees Raul Puusepp.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354