Autor: Kaubandus.ee • 21. detsember 2020

Tallinna Kaubamaja Grupi iseteeninduskassad muutusid paberivabaks

Nüüd saab Selverites ning Tallinna ja Tartu Kaubamaja Toidumaailma PartnerEkspress iseteeninduskassades ostelda täiesti paberivabalt. Tänu sellele jääb aasta jooksul kasutamata üle 80 000 rulli tšekipaberit.

Tallinna Kaubamaja Grupp on viimastel aastatel järjest suuremat tähelepanu pööranud jätkusuutlikule arengule. „Liigume samm—sammult arvestades Grupi jätkusuutlikkuse strateegiat. Meie jaoks on oluline luua püsivaid lahendusi, millega kliendid on valmis kaasa tulema,“ sõnab Tallinna Kaubamaja Grupi juhatuse esimees Raul Puusepp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757