Autorid: Kaubandus.ee , Maarit Eerme • 7. jaanuar 2021

Kaubanduse trendid 2021

2020. aasta tõstatas palju küsimusi ning tõi kaupmeestele mitmeid väljakutseid ja kiirendas mõningaid arenguid. Kuidas muutub kaubandus 2021. aastal ning millised on trendid, millel tasub silma peal hoida?
Foto: Pixabay.com

- Kaupmehed otsivad lahendusi, kuidas tavakauplus ühendada veelgi paremini e-poega ning kuidas kliendi teekonda omnichannelis optimeerida.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700