Autor: Maarit Eerme • 8. jaanuar 2021

Mida ootavad Eesti kaupmehed aastalt 2021? VOL 2

Kaubandus.ee uuris, mis on kaupmeeste soovid uueks aastaks ning mida nad ootavad alanud 2021. aastalt? Loe, mida ennustavad uueks aastaks Kaup24, Hansapost ja Kesko Senukai (K-Rauta) juhid.

Ettevõtete juhtide sõnul eelmisel aastal alanud e-ostlemine jätkub ka käesoleval aastal, kuna tarbijad on sellega juba harjunud. Olulise trendina tuuakse välja ka seda, et tarbijad on rohkem vastutustundlikumad ning nende jaoks on kvaliteet olulisem, kui kvantiteet. Samuti on alust arvata, et käesoleval aastal jätkuvad aiatööd, kodusisustamine, parendamine- ja ehitustööd

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070