Autor: Kristina Madisson-Laht • 11. jaanuar 2021

Mida ootavad Eesti kaupmehed aastalt 2021? VOL 3

Sisustus- ja matkatarvetega kauplejad ütlevad, et möödunud aasta pani senist tegevust ümber hindma ning uute asjadega katsetama. Alljärgnevast loost saad teada, kuidas lähevad uuele aastale vastu pereettevõtete Lucky Laika, Homeart´i ja Matkaspordi juhid!

Milline oli 2020. aasta ja mida ootate alanud aastalt?

“Kuna Homearti klientidest moodustasid varem märkimisväärse osa turistid, siis suurte poodide (Ikea, Aatrium, Bauhaus) kõrval on väikese tegijana ainult kohaliku kliendi ostujõuga ära elada väga keeruline. Veebimüük on oluliselt kasvanud, kuid meie poe profiili puhul on see pigem toetav, mitte põhiline müügikanal. Pakume n.ö. elamusrikast ostlemist, mille puhul on oluline osa kliendisuhtlusel ja inspireerival atmosfääril,” rääkis Homearti looja ja tegevjuht Kairit Potisepp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070