Autor: Kaubandus.ee • 28. jaanuar 2021

Jetoil sisenes määrdeainetega Soome turule

Kütuse hulgimüüja Jetoil sisenes maailma ühe suurema naftafirma Petronase määrdeainetega Soome turule, kus kavatsetakse lähiaastatel jõuda turuliidrite sekka.
Foto: Johan-Paul Hion

OilTrade’i eesmärk on jõuda viie aastaga Soome turu kolme suurima määrdeainete müüja hulka. „Seal on palju erinevaid väikseid kaubamärke ja õliturg on vägagi killustunud, mis loob head eeldused läbi löömiseks,“ rääkis OilTrade OÜ äriarenduse juht Stig Rogenbaum. Ta lisas, et Jetoil on ainus Eesti määrdeainete müüja, kes on Soome turu nii jõuliselt fookusesse võtnud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700