Autor: Kristina Madisson-Laht • 28. jaanuar 2021

Kaubamaja juht Erkki Laugus: digitaliseerimine on sundkäik ellujäämiseks

Digitaliseerimine on kaubanduses ja tööstuses kiirelt arenev valdkond. Tallinna Kaubamaja tegevjuhi Erkki Lauguse sõnul füüsilises asukohas kauplemisest enam ei piisa, sest rahvusvaheline e-kaubandus mõjutab kaubandust praktiliselt kõigis maailma piirkondades.
Tallinna Kaubamaja tegevdirektor Erkki Laugus.
Foto: Meeli Küttim

Kaubamaja juht Erkki Laugus rääkis Äripäeva raadio uue saatesarja "Digipööre kaubanduses ja tööstuses" esimeses saates, kuidas digipööre on Tallinna Kaubamajas kulgenud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700