Autor: Priit Pokk • 3. veebruar 2021

Jeff Bezos taandub Amazoni juhi kohalt

Amazoni asutaja Jeff Bezos teatas eile, et astub sel aastal firma tegevjuhi positsioonilt tagasi. Tema rolli võtab üle Amazoni võrguteenuste juht Andy Jassy.
Jeff Bezos asutas Amazoni 1994. aastal, müües algselt vaid raamatuid interneti teel. Algselt kandis firma nime Cadabra.
Foto: Reuters/Scanpix

Bezos rõhutas, et firma tegevusest ta siiski täielikult ei taandu, vaid jätkab olulisemate projektidega. Samal ajal soovib ta rohkem aega kulutada tema teistele ettevõtmistele, nagu kosmoseettevõte Blue Origin ning ajaleht Washington Post.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700