Autor: Kristina Madisson-Laht • 5. veebruar 2021

Osta.ee: surve välismaistelt poodidelt on suur

Inimeste huvi e-kaubanduse vastu on kasvanud ja ostu ajajoon on võrreldes varasemaga oluliselt lühem. Osta.ee tegevjuhi Tarvo Tesloni sõnul on tarnekiirus teinud kiire hüppe. E-kaubandusega on Eestis pikalt tegeldud, aga surve välismaistelt poodidelt on suur ja seetõttu tuleb pingutada.
Tarvo Teslon, Remo Kirss ja Art Lukas.
Foto: Äripäev

“Tellitud kauba 1-2 päevaga pakiautomaati jõudmine on saanud tavapäraseks. Kui eestlased olid varem harjunud oste tegema arvuti kaudu, siis nüüd kasutatakse selleks ka mobiili,” rääkis Teslon Äripäeva raadio saates "E-kaubanduse areng ja tulevik". Ta lisas, et pühapäev on samuti tugev ostupäev ja puhkuste aeg enam ostude tegemist oluliselt ei mõjuta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070