Autor: Kaubandus.ee • 8. veebruar 2021

Aasta algas uute sõiduautode turul tõusuga

Eestis algas aasta uute sõiduautode turul tõusuga ja kuigi müük jäi alla eelmise aasta jaanuari tulemusele, oli siiski suurem eelmise poolaasta keskmisest, teatas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liit ehk AMTEL.
Toyota Rav4 müüdi aasta esimesel kuul Eestis 170.
Foto: Mark Lennihan, AFP/Scanpix

Jaanuaris müüdi Eestis 1982 uut sõiduautot, mis jääb möödunud aasta jaanuari müügile alla 12,7%, aga on tublisti suurem 2020. aasta teise poolaasta pooleteisetuhandelisest keskmisest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700