Autor: Kristjan Pruul • 9. veebruar 2021

Koroonakriis jättis turismisektorisse miljardieurose augu

Eestil jäi 2020. aastal keskpanga arvutuste järgi koroonakriisi tõttu välisturistidelt saamata miljard eurot.
Soome suunal reisimist pidurdas muuhulgas kevadel Soomes kehtestatud liikumispiirangud
Foto: Andras Kralla

Välisturistid kulutasid Eestis ainult 410 miljonit eurot, mis on miljardi euro võrra vähem kui aasta varem, Eesti elanikud kulutasid välismaal 800 miljonit eurot vähem kui aasta tagasi, kokku 405 miljonit eurot, teatas Eesti Pank.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070