Autor: Kaubandus.ee • 18. veebruar 2021

Kes on Kristiine ja Rocca al Mare Keskuse parimad kauplused ja teenusepakkujad?

Cityconi iga-aastasel auhinnagalal selgusid Kristiine ja Rocca al Mare Keskuse parimad kauplused ja teenusepakkujad. Parimad selgitati välja pea 800 testkülastuse põhjal.

“Cityconil on keskuste igapäevase operaatori ja omanikuna väga hea meel näha, et teeninduskultuur on Eestis aasta-aastalt silmnähtavalt paremaks ja professionaalsemaks muutunud. Meie tunnustuse eesmärk on sellele veelgi kaasa aidata ja ärgitada rentnike pingutama. Kui teenindus on hea, siis seda parema meelega tulevad kliendid tagasi,” ütles Rocca al Mare ja Kristiine kaubanduskeskuste juht Kristjan Maaroos.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757