Autor: Kaubandus.ee • 18. veebruar 2021

Ülemiste keskuse parim pood on moekauplus Springfield

Ülemiste keskuse iga-aastase konkursi Parim Pood võitis seekord moekauplus Springfield, kelle puhul tõsteti esile kõrget klienditeeninduse taset, väljapanekute atraktiivsust ja esinduslikku osavõttu kampaaniatest.
Ülemiste keskuse parim pood moekauplus Springfield
Foto: Raul Mee

Teise koha eest autasustati Gurman's tee- ja kohvipoodi, kes võitis Parima Poe konkursi 2019. aastal. Kolmandale kohale tuli ehte- ja juveelikauplus Diamande.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700