Autor: Maarit Eerme • 19. veebruar 2021
Ainult tellijatele

Metsvaht: Praegu on õige aeg vaadata laiemat pilti ja lisada keskustesse uut kontseptsiooni

Just praegu on õige aeg vaadata laiemat pilti ja pakkuda klientidele uut suunda ning lisada keskustesse uut kontseptsiooni, rääkis Cityconi Soome ja Eesti kommertsdirektor Helen Metsvaht intervjuus. Ta lisas, et nad tahavad pakkuda oma klientidele veelgi teravamat valikut ja töötavaid kaubamärke.

Helen Metsvaht
Autor: Jake Farra

Metsvaht rääkis, et kui eelmisele aastale tagasi vaadata, siis keskused olid mingil perioodil suletud ning inimesed käitusid ettevaatlikult. „Suvel tulid käibed tagasi ning külastused läksid üles. Aastalõpu tulemusele andis taas ühiskonnas toimuv tunda, kuna piirangud tulid osaliselt tagasi,“ sõnas Metsvaht.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354