Autor: Maarit Eerme • 19. veebruar 2021

Metsvaht: Praegu on õige aeg vaadata laiemat pilti ja lisada keskustesse uut kontseptsiooni

Just praegu on õige aeg vaadata laiemat pilti ja pakkuda klientidele uut suunda ning lisada keskustesse uut kontseptsiooni, rääkis Cityconi Soome ja Eesti kommertsdirektor Helen Metsvaht intervjuus. Ta lisas, et nad tahavad pakkuda oma klientidele veelgi teravamat valikut ja töötavaid kaubamärke.
Helen Metsvaht
Foto: Jake Farra

Metsvaht rääkis, et kui eelmisele aastale tagasi vaadata, siis keskused olid mingil perioodil suletud ning inimesed käitusid ettevaatlikult. „Suvel tulid käibed tagasi ning külastused läksid üles. Aastalõpu tulemusele andis taas ühiskonnas toimuv tunda, kuna piirangud tulid osaliselt tagasi,“ sõnas Metsvaht.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757