Autorid: Maarit Eerme, Kärt Koppel • 19. veebruar 2021

Tele2 müügidirektor: panustama peab inimeste arengule, mitte ajama ainult numbreid taga

Tele2 Eesti müügidirektor Aare Uusjärv usub, et iga juht peab panustama 75% oma inimeste arengule, mitte ajama ainult arvutis numbreid taga. Võti on see, et ettevõttes peavad olema inimesed, kelle väärtused ühtivad ettevõtte omadega.
Tele2 Eesti müügidirektor Aare Uusjärv
Loe intervjuud Tele2 Eesti müügidirektori Aare Uusjärvega:
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700