Autor: Helen Külaots • 26. veebruar 2021

Selveri juht Kristi Lomp teenis Eesti toidu edendamise eest hõbedase teenetemärgi

Lombi sõnul on Maaeluministeeriumi poolt välja antud teenetemärgi näol tegemist suure tunnustusega, kuid see ei tulnud üllatusena. “Oleme aastaid end Eesti toidutootmisega kursis hoidnud ja teeme väiketootjatega tihedat koostööd.”
Kristi Lomp
Foto: Kadri Purje

Alles alustavatel ettevõtetel pole piisavalt resurssi ega jõudu, et kiirelt kasvada, selleks vajavad nad abilist. “Selveriga koostöös on kasvanud nii Intsu tomatid, Nopri toodang kui ka mitmed teised toidutootjad. Me ei tee seda ainult väiketootjate toetuseks, vaid ka ostja eelistab kohalikku kaupa,” ütles Lomp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700