• 26.02.21, 16:57

Selveri juht Kristi Lomp teenis Eesti toidu edendamise eest hõbedase teenetemärgi

Lombi sõnul on Maaeluministeeriumi poolt välja antud teenetemärgi näol tegemist suure tunnustusega, kuid see ei tulnud üllatusena. “Oleme aastaid end Eesti toidutootmisega kursis hoidnud ja teeme väiketootjatega tihedat koostööd.”
Kristi Lomp
  • Kristi Lomp
  • Foto: Kadri Purje
Alles alustavatel ettevõtetel pole piisavalt resurssi ega jõudu, et kiirelt kasvada, selleks vajavad nad abilist. “Selveriga koostöös on kasvanud nii Intsu tomatid, Nopri toodang kui ka mitmed teised toidutootjad. Me ei tee seda ainult väiketootjate toetuseks, vaid ka ostja eelistab kohalikku kaupa,” ütles Lomp.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 08.12.25, 12:05
Selveri jõululettidel kolm pidulikku praadi ja söödavad päkapikumütsid – peakokk jagab nippe, kuidas jõululauda stressivabalt planeerida
Jõulud lähenevad ja koos nendega ka mitu suurt küsimust: mida seekord jõululauale panna, kes selle valmis teeb ja kuidas toitu säästlikult planeerida? Selveri lihameistrid ja pagarid on sel aastal aitamas nii traditsiooniliste maitseelamuste kui ka üllatavate uuendustega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele