Autor: Kaubandus.ee • 1. märts 2021

Nestlé Balticsit hakkab esmakordselt juhtima eestlanna

Kahekümne aasta verstapostini jõudnud Nestlé Baltics valis endale uueks Balti riikide juhiks Ade Merilai, kellest sai esimene eestlanna sel ametikohal. Eelnev Balti riikide juht João Uva Nunes jätkab oma karjääri Nestlé Waters müügijuhina.
Ade Merilai

Merilai kinnitati Balti riikide juhiks möödunud aasta detsembris. „See ametikoht on väga suur tunnustus ja usalduse demonstratsioon, mitte ainult mulle, aga meie Balti meeskonnale," kommenteeris ta. Merilai sõnul näitab see, et organisatsioon on jõudnud teatud küpsuse tasemeni ning on piisavalt pädev, et äri kohalikult juhtida saaks. "Olen põnevil, et saan Balti riikide juhi ametikohta ja kohustusi täita. See võimuvahetus märgib ära uue ja põneva kasvuperioodi algust nii mulle kui ka tervele Balti meeskonnale.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070