Autor: Kaubandus.ee • 1. märts 2021
Ainult tellijatele

Nestlé Balticsit hakkab esmakordselt juhtima eestlanna

Kahekümne aasta verstapostini jõudnud Nestlé Baltics valis endale uueks Balti riikide juhiks Ade Merilai, kellest sai esimene eestlanna sel ametikohal. Eelnev Balti riikide juht João Uva Nunes jätkab oma karjääri Nestlé Waters müügijuhina.

Ade Merilai

Merilai kinnitati Balti riikide juhiks möödunud aasta detsembris. „See ametikoht on väga suur tunnustus ja usalduse demonstratsioon, mitte ainult mulle, aga meie Balti meeskonnale," kommenteeris ta. Merilai sõnul näitab see, et organisatsioon on jõudnud teatud küpsuse tasemeni ning on piisavalt pädev, et äri kohalikult juhtida saaks. "Olen põnevil, et saan Balti riikide juhi ametikohta ja kohustusi täita. See võimuvahetus märgib ära uue ja põneva kasvuperioodi algust nii mulle kui ka tervele Balti meeskonnale.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354