Autor: Maarit Eerme • 4. märts 2021

Kaupmehed soovivad teenindajate kiiremas korras vaktsineerimist

Eesti Teenindus- ja Kaubandustöötajate Ametiühing saatis eile peaministrile ja sotsiaalministeeriumile pöördumise, milles juhib tähelepanu, et eesliinil töötavatel kaubandus- ja teenindustöötajatel on eriti suur risk nakatuda koroonaviirusesse ja seda edasi kanda ning seetõttu tuleks neile võimaldada vaktsineerimine esimesel võimalusel.
Foto: Liis Treimann

Eesti Teenindus- ja Kaubandustöötajate Ametiühingu esimehe Elle Pütsepa sõnul on kaubanduses juba täna kasutusele võetud rida olulisi meetmeid nagu kaugtöö tegemine, digilahendused ja isikukaitsevahendid ning kaubanduskeskuste poolt rakendatud täiendavad meetmed aitavad ära hoida ja piirata inimeste kogunemist kaubanduskeskustes

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070