Autor: Maarit Eerme • 4. märts 2021
Ainult tellijatele

Kaupmehed soovivad teenindajate kiiremas korras vaktsineerimist

Eesti Teenindus- ja Kaubandustöötajate Ametiühing saatis eile peaministrile ja sotsiaalministeeriumile pöördumise, milles juhib tähelepanu, et eesliinil töötavatel kaubandus- ja teenindustöötajatel on eriti suur risk nakatuda koroonaviirusesse ja seda edasi kanda ning seetõttu tuleks neile võimaldada vaktsineerimine esimesel võimalusel.

Autor: Liis Treimann

Eesti Teenindus- ja Kaubandustöötajate Ametiühingu esimehe Elle Pütsepa sõnul on kaubanduses juba täna kasutusele võetud rida olulisi meetmeid nagu kaugtöö tegemine, digilahendused ja isikukaitsevahendid ning kaubanduskeskuste poolt rakendatud täiendavad meetmed aitavad ära hoida ja piirata inimeste kogunemist kaubanduskeskustes

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354