Autor: Kaubandus.ee • 7. märts 2021
Ainult tellijatele

Avame maskidega uksed?

Tradehouse Ilukaubamaja ühines Kaupmeeste Liidu üleskutsega seista hea kaubandussektori avatuks jäämise eest ning karmistas klientide eneseregulatsiooni nõudeid, et tagada turvaline ja jätkusuutlik äritegevus ka pandeemia kõrghetkede ajal.

"Tradehouse Ilukaubamaja jaoks on ääretult oluline, et meie pindadel oleks tagatud nii klientide kui ka klienditeenindajate parim võimalik turvalisus, mistõttu otsustasime liituda Eesti Kaupmeeste Liidu üleskutsega ning karmistada eneseregulatsiooni nõudeid meie ruumides." sõnas Tradehouse OÜ tegevjuht Terje Eichelmann.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354