Autor: Kaubandus.ee • 7. märts 2021

Avame maskidega uksed?

Tradehouse Ilukaubamaja ühines Kaupmeeste Liidu üleskutsega seista hea kaubandussektori avatuks jäämise eest ning karmistas klientide eneseregulatsiooni nõudeid, et tagada turvaline ja jätkusuutlik äritegevus ka pandeemia kõrghetkede ajal.

"Tradehouse Ilukaubamaja jaoks on ääretult oluline, et meie pindadel oleks tagatud nii klientide kui ka klienditeenindajate parim võimalik turvalisus, mistõttu otsustasime liituda Eesti Kaupmeeste Liidu üleskutsega ning karmistada eneseregulatsiooni nõudeid meie ruumides." sõnas Tradehouse OÜ tegevjuht Terje Eichelmann.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070