Autorid: Maarit Eerme, Neeme Korv • 9. märts 2021

Vanalinna kingapoodnik: suurepärane aeg oma selgroo tugevdamiseks

Ettevõtja Vivian Unt, kes peab Tallinna vanalinnas kingapoodi ja kes on arendanud välja oma brändi Vivian Vau, rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, kuidas väikepood koroonakriisiga on kohanenud ja milliseid leidlikke lahendusi leidnud.

Undi sõnul on eelneval aastal olnud suurepärane võimalus tugevdada oma selgroogu. „Tegeleda enda vaimu ja rõõmu pinnal hoidmisega. Otsustasin, et pean ise oma rõõmu nivoo eest hoolitsema, et enda immuunsüsteemi tugevana hoida,“ rääkis ta. Lisades, et taliujumine on teda tohutult aidanud ning on tänulik, et Eestis on loodus lahti olnud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700