Autor: Maarit Eerme • 12. märts 2021

About You eesmärk on saada turuliidriks Euroopas

About You Kesk- ja Ida-Euroopa juht Tom Dupont rääkis intervjuus, et nende eesmärk on saada Euroopa juhtivaks moe valdkonna inspireerijaks ning olla turuliider, kus inimesed sisseoste teevad.

Dupont sõnul teevad nad kõvasti tööd, et parandada kliendi- ja ostukogemust, mis aitavad neil eesmärke saavutada. „Meie ambitsioon on muuta klientide ostukogemus nii sujuvaks kui võimalik ja samal ajal inspireerida kliente leidmaks enda stiili, millega nad saavad ennast väljendada.“

<em >About You Kesk- ja Ida-Euroopa juht Tom Dupont</em>
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700