Autor: Kaspar Allik • 15. märts 2021

H&Mi viimase kvartali müük ületas ootusi

H&Mi pood Ülemiste keskuses.
Foto: Raul Mee
Maailma ühe suurema rõivamüüja H&M müük vähenes veebruariga lõppenud kvartalis oodatust vähem ja märtsi alguses sai sadu poode uuesti avada, vahendab Reuters.

Ettevõte teatas esmaspäeval, et majandusaasta esimese kvartali netomüük kahanes aasta varasema perioodiga võrreldes 27% 40,1 miljardi Rootsi kroonini ehk 3,95 miljardi euroni. Analüütikud olid keskmiselt oodanud 30% vähenemist.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757