Autor: Kristina Madisson-Laht • 19. märts 2021

Lai tegutsemisvaldkond aitab väikesel lillepoel pandeemia ajal toime tulla

Eva Lilled on Karksi-Nuias asuv väike pood, mis saanud nime omaniku järgi. Kaupluse juhataja Eva Pruuli sõnul täitub kevadel ettevõtte 3 tegutsemisaasta ja tal on hea meel pandeemia eel tehtud tegutsemisvaldkonna laiendamise otsuse üle, sest just see on aidanud keerulisel ajal hakkama saada.
“Meil oli juba enne pandeemia algust käsil projekt – Jaota munad mitmesse korvi!" ütles Karksi-Nuias lillepoodi pidav Eva Pruuli.
Foto: Eva Pruuli

Eva Lilled pole päris tavaline lillepood, sest nende tootesortimendi seast võib leida kangastelgedega kootud villast rahvariide kangast, nostalgilisi Komeedi komme ja aeg-ajalt tulikuumi lihapirukaid, lisaks asub kaupluse ruumides kohalik postipunkt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757