Autorid: Maarit Eerme, Jane Suu • 19. märts 2021

Jaanuaris ja veebruaris asutati 545 kaubandusettevõtet

Jaanuaris ja veebruaris asutati 545 kaubandusettevõtet, kelles enamus tegeleb internetikaubandusega. Tutvu täispika ettevõtete nimekirjaga koos tegevusvaldkondade ja juhatuse liikmetega allpool.
Foto: Pixabay.com

SEB Balti kliendianalüüsi ja andmeteaduse juht Lennart Kitti hinnangul jätkub üha aktiivsem internetikaubandusega seotud ettevõtete asutamine, sest tänavu kahe kuuga on loodud selles segmendis 30% enam ettevõtteid kui mullu samal perioodil.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700