Autor: Aleksei Kadõrko • 24. märts 2021

Miks inimesed jätkuvalt kassasabas seisavad?

Igapäevane poeskäik ja esmavajaliku hankimine, eriti praegusel pandeemiaajal, peab olema kiire, mugav ja turvaline. Võimalused selleks on ka olemas - kassasabast päästavad iseteeninduskassad, mis Eestis poeskäijatele tuttavad juba kümmekond aastat ning alates möödunud aastast saab Maxima kauplustes kasutada ostupuldina ka oma nutitelefoni, kirjutab Maxima Eesti finantsjuht Aleksei Kadõrko.
Aleksei Kadõrko
Foto: SANDRA PALM PHOTOGRAPHY

Kuid jätkuvalt eelistavad paljud ostlejad endiselt tavakassasid ehk teadlikult valitakse "võimalus" seista koos teiste ostjatega järjekorras. Miks see nii on?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700