Autor: Rimantas Mažulis • 30. märts 2021

Rimantas Mažulis: hea haldussüsteemiga äri on nagu pusle, kus kõik tükid sobivad ideaalselt kokku

Tänapäeva äri keskmes asetsev efektiivsus ja kasvule eesmärgipäraselt lähenemine on mõeldamatud ilma kolme olulise komponendita: info, andmed ja tehnoloogia. Arvestades, kui paljusid nüansse peab ettevõtja silmas pidama ja kui olulised on need ettevõtte kasvu jaoks, annan ülevaate ühest viisist, millega igapäevast tööd lihtsustada ja millega äri iga viimset kui detaili pingsalt jälgida, kirjutab StrongPointi Balti regiooni tegevjuht Rimants Mažulis.

Selline süsteem ei ole uus. ERP ehk 20 aastat tagasi leiutatud ettevõtte ressursside planeerimise süsteem on pidevalt ajaga kaasas käinud ja pakub nüüd rohkem võimalusi kui kunagi varem. Sellele vaatamata ei mõelda sellele piisavalt tihti, eriti enne selle kasutuselevõttu. Seega, enne ERP-i rakendamist on oluline seda süsteemi ja selle pakutavaid võimalusi põhjalikult mõista.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070