Autor: Kaubandus.ee • 5. aprill 2021

Automüük 2021. aasta kahe kuuga: Eesti hoiab taset, Läti on alla andmas, Leedus katastroofiline langus

Koroonaviiruse pandeemia mõjutab jätkuvalt uute autode müüki kogu ELis. Milline on olukord Eestis, Lätis, Leedus ja ka Ukrainas? Eesti ettevõtte RIA.com Marketplaces analüütikud analüüsisid 2021. aasta kahe esimese kuu ja üldiselt kahe viimase aasta müügiaruandeid.
Foto: Raul Mee

2021. aasta jaanuaris ja veebruaris vähenes uute sõidukite müük ELis aastaarvestuses 21,7%. See on välja toodud Euroopa autotootjate assotsiatsiooni (ACEA) aruandes. Üldiselt langes kogu Euroopas 2020. aastal müük 23,7%. Milline on olukord Balti riikides? Ja kus on suurim langus?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757