Autor: Kaubandus.ee • 12. aprill 2021

Amservi müük kasvas esimeses kvartalis üle 10%

Amservi juhi Rene Vareku sõnul näitab automüük taas positiivseid märke.
Foto: Margus Johanson/Amserv
Amserv Grupp müüs esimeses kvartalis 735 uut autot, mis on 10,1 protsenti rohkem kui mullu samal perioodil, teatas ettevõte. Kasutatud autosid müüdi 242, mis on 17 protsenti enam kui 2020. aasta samal perioodil.

„Kuigi 2021. aasta esimeses kvartalis olid automüügisalongid suletud või toimisid rangete piirangute tingimustes, oli tegelik automüük Amservis ja kogu Eesti autoturul üllatavalt hea,“ märkis Amserv Grupi ASi tegevjuht Rene Varek.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700