Eestlased eelistavad grillida peamiselt vanu lemmikuid, kuid ollakse valmis proovima ka uusi tooteid. Eelistatumate grilltoodete hulgast leiab marinaade, mis sisaldavad Värska vett, mustikapüreed ja Hellmann’s majonees.

- Eesti grilltoodete lett on kogu maailmas ainulaadne. Igal aastal tuuakse turule ka mitukümmend uut toodet.
- Foto: Maarit Eerme
Nõo Lihatööstuse nõukogu esimehe Simmo Kruustüki sõnul on hetkel peamiseks trendiks see, et grillitakse jätkuvalt kodus ja sõprade ringis. “Suuri grillpidusid ja -festivale ei toimu.” Seetõttu näevad nad, et suvetoodete müük võiks tõusta sama kõva tempoga nagu eelmisel aastal, kuskil 5%. “Kõige parem müügimees on ikkagi ilm ning loodame, et tuleb kaunis suvi,” ütles Kruustükk.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
25 aastat tagasi, 2000. aasta sügisel, avati Tallinnas kaks uut kauplust – Sikupilli ja Rocca al Mare Prisma. Need olid Eestis midagi täiesti teistsugust: suured, valgusküllased ja laiade riiulivahedega hüpermarketid, kus sai ühest kohast nii toidu kui ka tööstuskauba.