Autor: Kristina Madisson-Laht • 15. aprill 2021

Tallinna Kaubamaja juht: emotsiooniostud on ees

Tallinna Kaubamaja Grupi juhatuse esimehe Raul Puusepa sõnul on keeruline kasumit teenida, kui kauplused on suletud, aga kaubanduse taastumine saab olema kiirem, kui me arvame. Inimesed on kodus olemisest tüdinud ja ees ootavad emotsiooniostud.
Tallinna Kaubamaja juhi Raul Puusepa sõnul on piirangute järel kaubanduses emotsioonioste oodata.
Foto: Andres Haabu

Puusepp rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis piirangutega kaasnenud mõjudest, tuues välja nendega seotud probleemid. “Murettekitavad nakatumisnumbrid on jätnud oma jälje. Sel kevadel oli kaubanduse sulgemine laialdasem ja see langes kokku moekaupade alagava hooajaga, mistõttu on piirangute mõju suurem," ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700