Autor: Kaubandus.ee • 16. aprill 2021

IKEA värbab töötajaid Tallinna kauplusesse

IKEA alustas töötajate värbamist 2022. aasta sügsisel avatavasse Tallinna kauplusesse, avades kandideerimise seitsmele juhtivale ametikohale. IKEA otsib juhte turunduse, müügi, personalitöö, IT, sisekujunduse ja muudes valdkondades. Ettevõte hindab, et tulevikus töötab üle 300 inimese Eesti IKEAs.
Foto: Kristaps Lapiks

„Alustame IKEA Tallinna kaupluse värbamisprotsessiga ning esimene samm on moodustada hästi toimiv tiim juhtidest, kes panevad hiljem kokku oma spetsialistide ja kaastöötajate meeskonnad," ütles IKEA Baltikumi inimeste ja organisatsioonikultuuri juht Laura Lustika.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757