Autor: Kaubandus.ee • 20. aprill 2021

Aasta lemmikvili on väike, kuid imehea metsaand

Sel kevadel aset leidnud aasta lemmikvilja valimine on jõudnud finišisse ning mõnevõrra üllatuslik võitja kogus teistest ligi kaks korda rohkem hääli.
Mustikad on eestlaste lemmikud.
Foto: BrianAJackson

Härmavilja korraldatud poolteist kuud kestnud konkursil selgus, et eestlaste maitse-eelistused võivad üksteisest vägagi erineda – palju hääli kogus ka mõni ebatavalisem ja veidi vähem tuntud vili. Lõppkokkuvõttes osutus 4117 häälega nii rahva kui ka žürii lemmikuks mustikas, mis kuulutati 2021. aasta lemmikviljaks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757